Veelgestelde vragen

Waarom zou je het niet moeten doen?

Het wordt wel echt een groot probleem als ik daarvoor naar iemand toe ga.

Dit taboe wil ik maar al te graag doorbreken. Je moet coaching met mij vooral niet vergelijken met een psycholoog of een ander poppetje met een witte jas. Het zijn heldere, no nonsens gesprekken waarmee je meer inzicht krijgt in wat er in je leven speelt. Dus maak het vooral niet te groot.

Coaching is toch hartstikke duur?

Het is inderdaad goedkoper om niet naar een coach te gaan. Dat klopt. Maar wat is het waard om weer lekker in je vel te zitten?. Ik heb ervoor gekozen de tarieven niet op de website te zetten maar persoonlijk met je te bespreken. Past het je niet? Dat is echt geen probleem, voel je niet bezwaard. Het is goed om te weten dat tot nu toe niemand is afgehaakt na het horen van de tarieven.

Dat is toch niet voor mij om over mezelf te gaan zitten praten?

In onze nuchtere Nederlandse cultuur is het niet zo gebruikelijk dat we het over onszelf hebben. Maar dat wil niet zeggen dat het niet hartstikke effectief is. Het is heerlijk om dat af en toe eens te doen. Let maar op. Je zal merken dat het na één gesprek al waarde heeft voor jou!

Ik vind het spannend om naar iemand te gaan die ik niet ken.

Veel mensen vinden het inderdaad spannend om naar iemand te gaan die ze nog nooit hebben ontmoet. Dat begrijp ik. ik doe m’n best om jou op je gemak te laten voelen.
Contact

Ben jij er klaar voor?

  • ROm eindelijk het heft in eigen hand nemen?
  • RKlaar om je eigen keuzes te maken?

Zet dan nu jouw eerste stap en maak een afspraak. Dan zal ik de volgende stap nemen door contact met je op te nemen!