Personal training & coaching

Een fit lichaam en ijzersterke mindset als basis voor jouw zakelijk succes.

Jij, ondernemer

Jij, ondernemer

Je gaat best lekker, maar wil meer

Als eigenaar van je eigen bedrijf of manager van een team heb je een duidelijk doel: groeien, impact maken en winnen. De beste zijn in wat je doet; daar heb je veel voor over. Je maakt flink wat uren, maar komt niet altijd uit in tijd. Ondernemen is topsport, maar er is toch meer dan dat? Je weet dat je meer kunt, maar het lukt niet altijd. Ik praat je geen groot probleem aan; ik begrijp je. Jij gaat best lekker, maar wil meer. Een stok achter de deur en een stip op de horizon om alles eruit te halen wat erin zit.

Een fit lichaam en ijzersterke mindset

Uit je comfort zone stappen en knallen. Hoe lekker zou dat voelen? Meer en vaker zakelijk scoren, zonder een vol hoofd en mét meer tijd om iets belangrijks voor jezelf te doen. Kom op man, dát is winnen. Stel je voor dat jij:

Ondernemen is topsport en daar moet je voor werken. De valkuil? Continu hard werken en daardoor minder goed voor jezelf zorgen. Ik zie het anders: een fit lichaam en ijzersterke mindset zijn de basis voor jouw zakelijk succes.

“Mijn topsport achtergrond heeft mijn manier van denken veranderd. Het zorgt ervoor dat ik de knop kan omzetten, ervoor ga en nu trots ben op wat ik doe.”

Zakelijk succes

Zakelijk succes

op een manier waar jij je lekker bij voelt

Je kiest niet voor coaching en personal training. Je kiest ook niet per definitie voor dat fitte lichaam, die ijzersterke mindset en meer (zelf)vertrouwen in wat je doet. Jij kiest voor meer waardevolle tijd. Keuzes durven maken, vaker voor jezelf kiezen en meer geluksmomenten creëren. Nieuwe kansen zien en die met beide handen aangrijpen. Jij kiest voor zakelijk succes op een manier waar jij je lekker bij voelt. Door hiervoor te kiezen, kies je voor een lifestyle.

Ondernemen op topniveau

Break your Habits
3 maanden personal training & coaching

€ 1250,- excl. btw

Achieve your Goals
6 maanden personal training & coaching

€ 2250,- excl. btw

All I do is Win
12 maanden personal training & coaching

€ 4950,- excl. btw

Eerst even pootjebaden?

Ik wil je uitdagen in het diepe te springen en samen met mij te ontdekken wat een fit lichaam en sterke mindset je zakelijk brengt. Eerst even pootjebaden en kijken of wij een match zijn? Maak dan nú gebruik van het Test your Limits aanbod voor maar € 400,- 

En hé, wist je dat de combinatie van personal training en het werken aan zakelijke doelen ervoor zorgt dat deze kosten zakelijk aftrekbaar zijn? Investeer in jezelf én je bedrijf.

Dave de Vaan
Dave de VaanRefresh Your Fitness
Read More
Ik had een gebrek aan visie en ik twijfelde erg of ik nog verder wilde met mijn business. Ik bleef negatief en de zin was ver te zoeken. Ga ik stoppen? Ga ik wat anders doen? Kan ik dit wel? Ik zag niet meer hoe ik mijn bedrijf succesvol kon maken. Door een succes verhaal van een kennis ben ik met Sven in contact gekomen. Na ons eerste gesprek had ik meteen het gevoel dat dit de juiste keuze was.

Van tevoren vroeg ik me af of ik hier een coach voor nodig had, want dit gaf met het gevoel van falen. Daarnaast had ik een lichte twijfel over de investering. Die is best flink. Ik zat steeds slechter in mijn vel en had geen energie om te ondernemen, dus er moest echt verandering komen. Nu ik een half jaar verder ben is het de beste stap die ik heb gezet. Ik krijg meer vertrouwen in mezelf en sta zekerder in mijn bedrijf. Ik weet weer waarom ik het doe. Ik denk weer oplossingsgericht, in plaats van dat ik wegloop van problemen.

Als ondernemer zit je vaak zo kort met je neus op je zaak, dat je niks meer ziet! Hard blijven rennen en het niet bij kunnen houden. Sven laat je ook even afstand nemen en rustig bekijken wat je nou eigenlijk aan het doen bent. Hij laat je 1 stap terug nemen, en duwt je daarna 2 stappen vooruit. Aanrader dus! De coaching houdt me aan mijn plan, ik blijf kleine acties zetten, die nu al zijn vruchten afwerpen. Ik heb meer rust in het ondernemen, daarnaast heb ik mijn investering binnen korte tijd al terug verdient!

Het inzicht en het denkwerk waarom ik doe wat ik doe heeft mij het meest opgeleverd, dit was ik even kwijt. Het vuurtje in mij staat volledig aan om door te pakken met het bereiken van mijn doelen! De missie en visie zijn helemaal terug, ik ben anders gaan denken over bepaalde situaties, waardoor ik nu echt stappen kan blijven maken!
Stef van Steenis
Stef van Steenis Sthenos Fitness
Read More
Ik worstelde met de vraag hoe ik mij als personal trainer kan ontwikkelen. Na het eerste gesprek met Sven besloot ik om met hem te gaan werken.

Van tevoren twijfelde ik of een coach mij hierbij kon helpen, maar ik kwam erachter dat het mij alleen niet ging lukken om meer uit mijn business te halen.

Het traject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven en ik heb het ervaren als positief. Ik ben sneller keuzes gaan maken en heb meer vertrouwen in mijzelf gekregen. Doordat ik veel aan het denken ben gezet, heb ik nieuwe stappen kunnen maken die mij eerder tegen hielden.

Nu gaan we samen verder bouwen aan de volgende fase, waarin ik mijn aanbod en traject voor klanten concreet kan gaan maken.
medewerker Solid Systems
medewerker Solid Systems
Read More
Ik had geen verwachtingen voor ik het traject bij Sven aanging. Puur op aanraden van mijn werkgever stapte ik in het traject om mijzelf als manager te ontwikkelen.

Vooraf twijfelde ik enorm of het iets voor mij zou zijn, aangezien het eigenlijk in mijn functie als manager erg goed ging. Ik bedacht me dat ik er sowieso iets van op zou steken, waardoor ik mezelf open heb gesteld om te leren.

Ik merkte dat er een klik was met Sven, en het heeft me echt goed geholpen. Als je ergens niet bewust van bent, dan weet je het ook niet. Ik had een aantal patronen onbewust in mijn werk en privé ontwikkeld, die mij tegenhielden om verder te groeien.

Nu ik een betere verdeling in mijn werkzaamheden heb, noem het balans tussen werk en privé, ervaar ik meer rust. De frisse blik, die een totaal ander inzicht op bepaalde situaties geeft heeft echt mijn ogen geopend. Ik heb geleerd hoe ik met bepaald gedrag van mensen om kan gaan. Uiteindelijk weet ik daar nu zelf beter op te reageren, waardoor de situatie al veranderd is voor ik het gesprek aan ga en het gesprek hierdoor beter verloopt. Wat me het meest opgeleverd heeft is inzicht in mijn eigen gedrag en reactie, waarmee ik geleerd beter te communiceren met het personeel en hierdoor mensen kan sturen naar waar ik ze graag wil hebben. Ik heb de coaching met Sven als zeer prettig ervaren.

Op zijn kantoor is het een fijne en rustige setting. Ik had het gevoel dat er echt geluisterd en meegedacht werd. Super bedankt voor de hulp en ga zo door!
Sander Besems
Sander BesemsStreep video & fotografie
Read More
Voor ik het traject van PT & Coaching aan ging kon ik het volgende level in mijn fysieke groei niet bereiken, omdat ik het idee had dat ik weinig vooruitgang boekte. Daarnaast ervaarde ik veel stress door het gevoel dat wat ik doe niet goed genoeg is en had veel moeite met het loslaten van controle.

Ik was op zoek naar een combinatie van coaching en personal training in de buurt. Ik kwam je tegen op Instagram en heb een gratis proeftraining ingepland, die haalde voor mij de drempel weg om contact op te nemen. De proeftraining beviel goed. Ik geloofde er in dat je mij kon helpen met mijn obstakels. En wat betreft de investering: Ik koop ook dure camera’s en lenzen, waarom niet wat geld in mijzelf investeren (en daarmee natuurlijk ook in mijn business).

Eigenlijk had ik geen twijfels over jou of je aanpak, dat sprak mij direct aan. De enige ‘twijfel' was: Ga ik hierin investeren?

Mijn ervaring met de combinatie van sport & mentale coaching vond ik heel fijn. Tijdens het trainen komen er duidelijk karaktereigenschappen naar boven die te linken zijn aan hoe ik privé en in mijn werk met dingen om ga. Een mooie en praktische manier van bewustwording in mijn eigen patronen.

Als ik naar de begin- en eindmeting kijk wat het traject mij heeft opgeleverd, dan zijn de onderdelen waar ik eerst laag op scoorde, nu een stuk hoger. Ik voel me zelfverzekerder, en ik durf makkelijker werk uit handen te geven. In één van onze eerste gesprekken kwam ik tot het besef dat mijn gevoel van stilstand komt doordat ik geen of juist extreme doelen stel. Door in te zoomen en kleinere doelen te stellen, zie je veel meer de vooruitgang die je boekt en dit werkt erg motiverend.

Ik heb de samenwerking als fijn ervaren. Je weet waarover je praat en weet dat goed over te brengen.
Previous
Next

wat anderen zeggen

motivated by…

motivated by…

sven van ingen

Ondernemen is topsport en zakelijk succes komt je niet aanwaaien. Jou niet, maar mij ook niet. Om te winnen moet je trainen, presteren en keuzes maken. Omgaan met weerstand, in jezelf geloven en alle verwachtingen overtreffen. Dingen doen, maar ook dingen laten. Al sinds mijn tienerjaren staat mijn leven in het teken van presteren en fit zijn. Ik zag dat zowel in topsport als in ondernemerschap fysieke en mentale fitheid hand in hand gaan met succes. Het heeft mijn manier van denken veranderd. Zakelijk én persoonlijk meer uit het leven halen. 

It’s a lifestyle.