Personal training & coaching

Een fit lichaam en ijzersterke mindset als basis voor jouw zakelijk succes.

Jij, ondernemer

Jij, ondernemer

Je gaat best lekker, maar wil meer

Als eigenaar van je eigen bedrijf of manager van een team heb je een duidelijk doel: groeien, impact maken en winnen. De beste zijn in wat je doet; daar heb je veel voor over. Je maakt flink wat uren, maar komt niet altijd uit in tijd. Ondernemen is topsport, maar er is toch meer dan dat? Je weet dat je meer kunt, maar het lukt niet altijd. Ik praat je geen groot probleem aan; ik begrijp je. Jij gaat best lekker, maar wil meer. Een stok achter de deur en een stip op de horizon om alles eruit te halen wat erin zit.

Een fit lichaam en ijzersterke mindset

Uit je comfort zone stappen en knallen. Hoe lekker zou dat voelen? Meer en vaker zakelijk scoren, zonder een vol hoofd en mét meer tijd om iets belangrijks voor jezelf te doen. Kom op man, dát is winnen. Stel je voor dat jij:

Ondernemen is topsport en daar moet je voor werken. De valkuil? Continu hard werken en daardoor minder goed voor jezelf zorgen. Ik zie het anders: een fit lichaam en ijzersterke mindset zijn de basis voor jouw zakelijk succes.

“Mijn topsport achtergrond heeft mijn manier van denken veranderd. Het zorgt ervoor dat ik de knop kan omzetten, ervoor ga en nu trots ben op wat ik doe.”

Zakelijk succes

Zakelijk succes

op een manier waar jij je lekker bij voelt

Je kiest niet voor coaching en personal training. Je kiest ook niet per definitie voor dat fitte lichaam, die ijzersterke mindset en meer (zelf)vertrouwen in wat je doet. Jij kiest voor meer waardevolle tijd. Keuzes durven maken, vaker voor jezelf kiezen en meer geluksmomenten creëren. Nieuwe kansen zien en die met beide handen aangrijpen. Jij kiest voor zakelijk succes op een manier waar jij je lekker bij voelt. Door hiervoor te kiezen, kies je voor een lifestyle.

Ondernemen op topniveau

Break your Habits
3 maanden PT & Coaching

€ 1449,- excl. btw

Achieve your Goals
6 maanden PT & Coaching

€ 2599,- excl. btw

All I do is Win
12 maanden PT & Coaching

€ 5999,- excl. btw

Eerst even pootjebaden?

Ik wil je uitdagen in het diepe te springen en samen met mij te ontdekken wat een fit lichaam en sterke mindset je zakelijk brengt. Eerst even pootjebaden en kijken of wij een match zijn? Maak dan nú gebruik van het Test your Limits aanbod voor maar € 499,- 

En hé, wist je dat de combinatie van personal training en het werken aan zakelijke doelen ervoor zorgt dat deze kosten zakelijk aftrekbaar zijn? Investeer in jezelf én je bedrijf.

Wat anderen zeggen

motivated by…

motivated by…

sven van ingen

Ondernemen is topsport en zakelijk succes komt je niet aanwaaien. Jou niet, maar mij ook niet. Om te winnen moet je trainen, presteren en keuzes maken. Omgaan met weerstand, in jezelf geloven en alle verwachtingen overtreffen. Dingen doen, maar ook dingen laten. Al sinds mijn tienerjaren staat mijn leven in het teken van presteren en fit zijn. Ik zag dat zowel in topsport als in ondernemerschap fysieke en mentale fitheid hand in hand gaan met succes. Het heeft mijn manier van denken veranderd. Zakelijk én persoonlijk meer uit het leven halen. 

It’s a lifestyle.