Koud water training

Fysiek en mentaal fit voor meer zakelijk succes:
It’s a lifestyle.

Ga de weerstand van koud water aan

Overwin angsten en beperkende gedachten

Groei fysiek én mentaal als ondernemer

Ga jij obstakels het liefst uit de weg?

Als ondernemer heb je bijna dagelijks te maken met obstakels. Dat zorgt voor weerstand. De makkelijkste route? De obstakels uit de weg gaan. Het gaat tenslotte allemaal prima. Toch neemt het hele ondernemerschap stress, onrust en misschien zelfs wat onzekerheid met zich mee.

Jouw grootste vijand is comfort, maar ondernemen is toch geen wedstrijd die je speelt met de handrem erop? Ik weet als geen ander hoe uitdagend het kan zijn.

Koud water training

Meld je aan voor de volgende koudE training op:
Vrijdag 7 juni om 14:30 uur!

Het is tijd om uit je comfort zone te stappen en te ontdekken wat jij in je mars hebt. Door de weerstand van een koud water training aan te gaan, leer je wat voorbereiding, mindset en ademhaling doen, waardoor je spanning beter onder controle krijgt. Dat zorgt niet alleen voor een bizarre kick, maar ook meer zelfvertrouwen in alles wat je dagelijks doet. Ondernemen, bijvoorbeeld!

Inschrijving leden: Gratis
Inschrijving niet leden: €35,-

“Door mezelf dagelijks uit te dagen met koud water, ga ik dingen die ik eerst moeilijk vond nu makkelijker aan. Koud water training zorgt ervoor dat ik me niet langer laat tegenhouden door beperkende gedachten.”

1.

Schrijf je vandaag nog in

2.

Ontvang een mail met alle info

3.

Ik zie je op de volgende koud water training!

Ervaar meer zekerheid in ondernemen

Jij bent sterker dan je gedachten. Ontsnap uit dagelijkse patronen en stop met het saboteren van je groei als ondernemer. Door dit aan te gaan, pluk je er zakelijk én privé de vruchten van:

Zij gingen je voor

Play Video
Play Video
Koud water training
Play Video about Koud water training

Aanmelden koud water training